Sunday, 9 October 2016

"Kau Nak Sangatkan Aku Buka Aib Kau? Nak Semua Orang Tengok Gambar Kau Ni?"

Tags


Saya dah serik”“Detik menerima kelahirannya sangat indah tetapi detik itu jugalah yang cukup memilukan hati. Lelaki yang berjanji akan menjaga saya ketika pantang, tidak menunaikan janjinya. Dia sekadar datang menqamatkan Sephia dan hilang tidak lagi menjengah. Saya tak bersuara atas apa yang terjadi sebab tak mahu membuka aib, pekung dan kesedihan yang saya simpan”

“Awalnya bukan mudah mahu memujuk hati yang sangat terluka. Tapi rasanya sekarang, saya perlu bercerita tentang kebenaran kerana hak anak saya, Putri Sara Sephia yang kini berusia tujuh bulan. Cuma apa yang saya lihat, aib yang saya cuba tutup, akhirnya terbongkar satu demi satu,” katanya kepada Utusan Online mengenai kisah penceraiannya sebelum ini.

Sementara itu, Elly tidak kisah jika orang ramai memandangnya seolah meraih simpati dengan luahan hatinya itu kerana simpati itulah yang membuka pintu rezekinya kembali selepas dua tahun tidak bekerja. Untuk pengetahuan semua, Elly telah terpilih menyertai program nyanyian Gegar Vaganza musim ketiga selepas menolak tawaran itu ketika mengandung.

Sumber: http://beritaawaniterkini.blogspot.my/2016/10/kau-nak-sangatkan-aku-buka-aib-kau-nak.html


EmoticonEmoticon