Wednesday, 12 October 2016

Apa Nak Jadi?? "Buat Malu Je. Dah Macam Laki Bini Ke Sana Ke Mari, Last-Last Putus. Siapa Yang Untung? Lelaki lah !

Tags


Berkata kepada mStar Online baru-baru ini, Nora mengesahkan hubungan beliau dengan Nedim sudah berakhir bagaimanapun tidak dijelaskan punca perpisahan di antara mereka berdua.


"Kami mengambil keputusan mahu berpisah atas kebaikan bersama. Itu sahaja. Lagipun cinta tidak semestinya dimiliki. Itu sahaja yang boleh saya jelaskan kepada semua. Tak nak cerita panjang-panjang," katanya.


Reaksi netizen pula berbeza. Rata-rata hairan dan tidak kurang juga menyindir mereka berdua.


"Buat malu je. Dah macam laki bini ke sana ke mari, last-last pututs. Siapa yang untung? Lelaki lah!" kata Zubaidah.


"Bercinta bagai nak rak, ke hulu ke hilir, peluk macam laki bini lepas itu putus. Lain kali jangan terlalu murah. Hah! Kan dah marah! Suka sangat dengan Nora tetapi disebabkan terlalu over jadi tak suka," kata Mira.


Itulah kata orang, usah dicanang sana sini akan hubungan yang belum pasti. Sekarang sudah putus, siapa yang malu?


EmoticonEmoticon